Webes Szolgáltatások

A következő webes szolgáltatásokat tudom biztosítani vállalkozásod számára a weboldalad készítése közben

Webáruház készítés

Egy webáruház sikerességét számos faktor befolyásolja. Oldal betöltési idő, design, navigálhatóság, keresőoptimalizálás. Mindezt egy személyben garantálni tudom!

Arculattervezés - Branding

Minden vállalkozás egyedi. Így van ez a web világában is. Fontos, hogy a színek, a betűtípus, a megszólítás, a logó, mind hű legyen a vállalkozásodhoz, és hiteles legyen a célcsoportod számára is.

Marketing szövegírás

Nem tudod, mit és hogyan fogalmazz meg, hogy megfogd a célcsoportod? Ezt is rám bízhatod, hiszen percek alatt azonosulni tudok vállalkozásoddal és a célcsoport mentalitásával.

Nyomdai termékek készítése

Szórólap, brossúra,  névjegykártya és kiadványok készítését is vállalom. Bármi, ami szükséges lehet vállalkozásod offline marketingstratégiájához.

Logó készítés

A logó a vállalkozásod címere, így fontos, hogy harmonizáljon az adott termékkel, szolgáltatással, amit képviselsz. Az iparági tényezőket figyelembe véve alakítom ki a logó design stílusát.

SVG animációk

Ha igazán interaktív böngészési élményt szeretnél biztosítani, elkerülhetetlen néhány jól pozícionált látványos animáció létrehozása. Persze nem szabad túlzásba vinni, nehogy az átláthatóság lássa kárát.

Többnyelvű weboldal

Kein Problem! A többnyelvű célcsoport, kisvállalkozások esetén nem jellemző, azonban számomra ez sem jelent problémát. Többnyelvű és lokáció függő weboldalakat is készítettem már.

Keresőoptimalizálás - SEO

A weboldal hosszú távú sikereinek alapjai a megfelelő keresőoptimalizáláson múlnak. Ne engedjük, hogy a versenytársaidra előbb kattintsanak, mint rád  😉

Közösségi média kezelés

Egy kezdő és meglévő vállalkozás számára is elengedhetetlen az online közösségi jelenlét. A szponzorált tartalom kiemelten fontos, hiszen ezek nélkül versenytársaink elhappolják leendő vásárlóink/ügyfeleink jelentős részét.

Sebesség optimalizálás

Az emberek egyre türelmetlenebbek! A weboldal betöltése közben, minden egyes másodperccel a látogatóid 10% át veszíted el megközelítőleg. Nem szabad félvállról venni!

Biztonság

Ha sikeresen beindítottad üzleted, olyan emberek is megtalálhatják a weboldalad, akiknek nem szabadna. A rosszindulatú hacker botok komoly károkat okozhatnak weboldaladnak és így az üzletednek is.

Fontos tudnivalók

Fontos megemlítenem, hogy sok munkaterületen külön-külön is éveket dolgoztam, ezért részben és egészben is átlátom a webfejlesztés folyamatát.

Ez azért fontos, mert jelenleg a piacon sokan, csak webdesigner szolgáltatásokat biztosítanak, míg én ezek mellett a programozásban, üzleti modellek tervezésében és a marketingben is több év tapasztalattal rendelkezem.

A fent felsorolt webes és egyéb szolgáltatások külön, egyedülálló szolgáltatásként is megrendelhetőek.

Konzultáció

Ha mellettem tetted le a voksod, akkor itt az ideje megejteni a közös munka első lépéseit. Vedd fel velem a kapcsolatot, és az általad megadott idősávban várhatod jelentkezésemet.