Weboldal referencia

Previous
Next

Nakert

Portfólió oldal

Németh Attila 14 év alatt, több mint 140 kerten bizonyította már rátermettségét. Kezei alatt kizárólag szemet gyönyörködtető és irigylésre méltó kertek születnek.

Previous
Next

A Nakert Budapesten, Pest megyében, és a Balaton mentén teszi szebbé az elégedett kert tulajdonosok mindennapjait.

Mentálfészek

Portfólió

Ha az életed bármelyik területén úgy érzed, hogy elakadtál, vagy ha változtatni szeretnél, de egyedül nincs hozzá erőd, ha enerváltnak érzed magad, elfogyott a belső motivációd vagy csak könnyebb lenne egy kísérővel megugrani a következő lépést, fordulj Máriához bizalommal!

Previous
Next

Mária, integratív coachinggal, mentálhigiénés szakkezeléssel, PCM tréninggel, és még sok más szolgáltatatással várja az érdeklődőket.

Previous
Next

Vargabútorok

E-kereskedelem

Egy magyar asztalos műhely, mely az egyedi bútorok gyártása mellett  hamarosan rendelkezni fog egy innovatív 3D bútormodell alapú webáruházzal is.

Previous
Next

Az emberek országszerte rendelhetnek majd a Vargabútorok webáruházából, és árajánlatot kérhetnek egyedi bútorok és konyhabútorok elkészítésére.

Varró Réka Fotó & Grafika

Webshop / Portfólió

Varró Réka egy nagyon tehetséges grafikus, aki amellett, hogy a grafika világában mindig képes újat letenni az asztalra, még kiváló fényképész is ráadásként.

Previous
Next

Réka meglehetősen széles szolgáltatási körrel rendelkezik. Bármilyen dísz elemet el tud készíteni plexiből, fából vagy papírból és mindezt, kiváló minőségben.

Previous
Next
Previous
Next

Appsoluty

Webfejlesztés

Nemzetközi társfejlesztő cég weboldala.

Previous
Next

Webfejlesztés nyelvtől és helytől függetlenül. Profi szakemberekből álló csapat várja a nagyravágyó vállalkozókat/cégeket Magyarországról és külföldről egyaránt.

Séra Máté front-end készségek

Portfólió / Bemutató

Ezen az oldalon technikai és design tudásomat mutatom be, keretrendszerek használata nélkül.

Previous
Next

Parallax hátterek, izometrikus design szemlélet, 3D megoldások,  drag & drop, interaktív regisztrációs és bejelentkezési űrlap.

Previous
Next
Previous
Next

Retro Tetris

Szórakozás / Hobby

Te is megszállotja vagy a 90-es éveknek? Akkor ezt feltétlenül próbáld ki!

Previous
Next

Megtiszteltem a generációm gyerekkorának legmeghatározóbb “kézikonzolját”, és átültettem digitális formába. Klikkelj, és derítsd ki, meddig tudsz eljutni  🙂

Konzultáció

Ha mellettem tetted le a voksod, akkor itt az ideje megejteni a közös munka első lépéseit. Vedd fel velem a kapcsolatot, és az általad megadott idősávban várhatod jelentkezésemet.